streekelftal laat eagles even schrikken

Het Sallands streekelftal, dat elk jaar voor de gelegenheid op de been wordt gebracht en nauwelijks samen had getraind, liet Go Ahead Eagles zaterdagavond goed schrikken. Al in de tweede minuut werd het 1-0 voor het Sallandse gelegenheidsteam dankzij een doelpunt van Melvin Velthuis. In Heeten werd het uiteindelijk 2-7 voor Go Ahead Eagles.

Kort na de openingstreffer trok Jarchinio Antonia de score weer gelijk en in de twintigste minuut zette Juvhel Tsoumou Eagles op voorsprong. De spits van Duits/Congolese afkomst is momenteel op proef bij de Deventenaren. Niet veel later verzorgde diezelfde Tsoumou een assist aan Ruud Wellenberg. De kleedkamers werden opgezocht met 1-3 op het scorebord.

De tweede helft lieten de bezoekers meer zien en kantelde de wedstrijd. Toch werd het eerste doelpunt na rust wederom door het Sallands Streekelftal gemaakt. Ditmaal was het Wijhenaar Daan Koerhuis die met een prachtige lob voor de 2-3 tekende.

Daarna namen de Deventenaren het heft volledig in eigen hand, wat resulteerde in doelpunten van Michael Jansen, Freek Heerkens en nog eens twee doelpunten van proefspeler Tsoumou. Dinsdag oefenen de mannen van Joop Gal in Terwolde tegen Jong PSV. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.