seniorenmiddag pompdagen naar sporthal

De 60+-middag van de Pompdagen wordt gehouden in sporthal Hoogerheyne. Het programmaonderdeel van het Heinose dorpsfeest werd altijd gehouden in Oortwijn, maar door het faillissement van het bedrijf moest de organisatie uitwijken naar een andere locatie.

“Eén van de belangrijkste elementen is de rolstoelvriendelijkheid van de sportzalen. Het is dus geen probleem om met een rolstoel of scootmobiel binnen te komen,” stelt Anke Horstman van Heija Heino. Een aantal van deze zestigplussers is rolstoelgebonden en kan niet zelf op de plaats van bestemming komen. Er rijdt wel een rolstoelbus, maar die kan maar een beperkt aantal mensen per keer vervoeren.

Omdat de afstand tot de locatie nu wat groter is geworden, zijn er meer vrijwilligers nodig om te zorgen dat iedereen op tijd bij de plaats van bestemming arriveert. Hulp is daarom erg welkom in de vorm van het ophalen en wegbrengen van mensen in een rolstoel. Daarom doet Heija Heino een noodoproep: “wilt u ons helpen om de ouderen naar de sporthal te rijden?”

De 60+ Middag is hét uitje voor ouderen tijdens de Pompdagen, dus zij zullen u erg dankbaar zijn voor de moeite. U kunt daarvoor contact opnemen met Doortje Schanekamp (tel: 391113) of Hennie Snel (tel: 395989)

Op de seniorenmiddag worden meer dan 300 bezoekers verwacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.