Home / archiefcentraal / scouting raalte zet jubilarissen in zonnetje

scouting raalte zet jubilarissen in zonnetje

Jose van Helmond en Martin Hondeveld zijn beide jarenlang jeugdlid geweest binnen de vereniging en zijn allebij leiding geworden binnen de groepen. Voor Martin Hondeveld was dit nog niet genoeg en heeft menige scouting cursus afgerond en is ook actief geweest in onze regio. Tegenwoordig zitten ze in het groepsbestuur en willen dit nog jarenlang voort zetten.

Naast de familieleden van de jubilarissen waren er ook vele oud leidinggevenden waardoor het reünie gehalte er ook was. Menig anekdote zijn afgelopen zondag de revue gepasseerd over Jose en Martin met daarbij natuurlijk foto’s uit de oude doos.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.