sallandwonen geeft sleutel aan infocentrum

Het duurt nog tot 15 oktober voordat de kinderen van Olst-Wijhe bij het infocentrum IJssel Den Nul kunnen spelen. Bij het infocentrum kunnen de kinderen door de geheime gangen onder de expositie kruipen en ze kunnen op ontdekkingstocht door te voelen en laatjes te openen.

Staatsbosbeheer Historische Vereniging ’t Olster Erfgoed en Waterschap gaan zich buigen over de inrichting van de expositie en het buitenterrein. Hier wordt volop aandacht gegeven aan natuur, cultuur en milieu.

De bouw van het Infocentrum IJssel Den Nul is bijna afgerond. De bouwheer SallandWonen draagt op 13 juli de sleutel over aan de gebruikers. Zij kunnen daarna beginnen met de inrichting van de expositie en het horecagedeelte. Op 15 oktober gaan de deuren van het informatiecentrum open voor het publiek.

Stichting Kulturhus Olst-Wijhe heeft de werving en de opleiding verzorgt van een zeventigtal vrijwilligers. Zij gaan het publiek boeien, informeren en recreatieve mogelijkheden in de regio aanreiken. De verantwoording voor de horeca ligt in handen van JP van den Bent stichting, die dit samen met haar cliënten gaat invullen. Zij assisteren in de horeca, maar helpen ook bij het schoonhouden en onderhouden van het gebouw en buiterrein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.