sallandse studenten starten webdesignbedrijf

Raaltenaar Kevin Meijer (18), Dalfsenaar Martijn de Ruiter (20) en Zwollenaar Mark Hollander (20) hebben sinds kort een eigen webdesignbureau. Met hun bedrijf Pixel the Day maken de heren professionele websites voor beginnende en bestaande ondernemers die een stap naar een reclamebureau te duur te vinden.

Kevin, Martijn en Mark studeren Interactieve Vormgeving Media aan het Deltion College in Zwolle. Dat is ook de reden dat de jonge ondernemers weinig geld vragen voor hun diensten. Met het bedrijf willen zij hun portfolio uitbreiden. De opbrengsten zien zij als een zakcentje dat gebruikt kan worden om verder te investeren in hun kwaliteiten.

Naast het maken van een professionele website, kunnen de Deltion-studenten ook websites voor bedrijven vastleggen, logo’s ontwerpen en ruimte bieden voor een website. Als je jouw website bij Pixel the Day host, garandeert Pixel the Day dat de website 99.9 procent per jaar online is. Meer informatie over het bedrijf en de diensten is op staging2.pixeltheday.nl te vinden.

Pixel the Day is te bereiken via info@pixeltheday.nl of 06-27336827.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.