Home / archiefcentraal / sallands streekteam tegen go ahead

sallands streekteam tegen go ahead

De Deventerscheidsrechtervereniging houdt op 23 juli samen met SV Heeten voor de negentiende keer de wedstrijd van het Sallandse Streekelftal tegen Go Ahead Eagles. De selectie van het Sallandse Streekelftal is bekend gemaakt. Rohda levert twee spelers voor het Streekelftal.

Het Sallandse team bestaat uit spelers van dertien Sallandse clubs. Demmers en Philip Agters hebben een selectie van zestien spelers samengesteld, Rohda, Wijhe’92 en Schalkhaar leveren twee spelers.

De volledige selectie ziet er als volgt uit. Jeroen Meijerhof van ABS, Danny Berghuis van Lemelerveld, Bas Boksebeld SV Heeten, Ronald van Breen van Haarle, Rik Stoevenbelt van Holten, Jesper Schokker uit Heino, Jaron Hegeman uit Broekland, Gerben Wijnhout van SC Raalte, Bart Meijerink van Lettele, Michiel van der Vlies van SDOL, Jorne Dijkerman en Ronald Tuinenga van SV Schalkhaar, Daan Koerhuis en Douwe Booij van Wijhe 92, Timo Haverkamp en Melvin Velthuis van Rohda. De wedstrijd tegen Go Ahead begint in Heeten om 19.00 uur.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.