rohda breidt selectie eerste team uit

Rohda Raalte 1 start de voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen dinsdagavond met vijf nieuwe gezichten in de selectie. Zaterdag oefent het team voor de eerste keer, op eigen veld tegen Excelsior ’31 uit de Topklasse. Daarmaast staan er ontmoetingen met Stevo, Vitesse A1 en het Twentse Ros-toernooi op het programma.

Voor de KNVB beker moet Rohda 1 voor het eerst aantreden op 21 augustus tegen Tubantia. De opening van de competitie voor Rohda Raalte staat gepland voor zondag 4 september in Lichtenvoorde.

Dinsdagavond om 20.00 uur treden de spelers van Kick Maatman voor het eerst weer aan om het trainingsveld. De nieuwe gezichten zijn Django Ngutra (afkomstig van SV Voorwaarts), Emir Balavac (CJV’ers), Rinse Bruggeman en Rick Vleems (Rohda 2) en Teije ten Den (Rohda A1).

De oefenwedstrijd van zaterdag wordt om 14.30 afgetrapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.