roalter jongs met eigen wiese en hart en smart

“Het is pas 11 december 2011, het concert van mannenkoor Roalter Jong´s, maar het programma is al voor 90% ingevuld”, aldus Ben de roos, dirigent van het mannenkoor. “Met het gemengd koor Hart en Smart uit Nijverdal, het dameskoor Eigen Wiese uit Raalte en ons eigen koor is de invulling bijna rond, mogelijk dat er nog een kinderkoor aan wordt toegevoegd”. Een echt kerstconcert is het niet, zegt Ben: “Er is volop ruimte voor niet kerstliederen, als deze maar in de warme decembersfeer passen”. Met een paar andere leden is Ben al vanaf begin dit jaar actief om deze 11e december de toeschouwers een muzikale avond te bieden. Het Hoftheater wordt door de Jong’s omgetoverd in winterse sferen en er wordt al druk gerepeteerd.

De kaartverkoop is gestart en, zoals het zich nu laat aanzien, met succes, er zijn nog slechts 25 kaartjes te koop. Alle donateurs van mannenkoor Roalter Jong´s ontvangen een zeer aantrekkelijke korting en daar wordt druk gebruik van gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.