rio de boskamp carnaval op blote poten

Vandaar dat op zaterdag 20 augustus de eerste editie van het Boskampse Zomercarnaval plaatsvindt bij café Ruimzicht. Met diverse optredens en zomerse activiteiten belooft het een zomers feest te worden. Zomercarnaval Boskamp is een idee dat al lang speelde, maar nu dan echt werkelijkheid wordt. Met het thema ‘Rio de Boskamp’ wordt de zomerresidentie café Ruimzicht omgetoverd tot een waar beachresort, inclusief ‘zwembad’ en strand. Iedereen is van harte uitgenodigd om hier vanaf 16.00 uur in zomerse sferen en onder leiding van de Raad van Elf van Carnavalsvereniging De Weteringzotten een polonaise te komen lopen. Wel op slippers of blote voeten uiteraard.

Tussen het hossen, limbodansen en de vele andere activiteiten door, wordt er ook aandacht besteed aan de inwendige mens doormiddel van een barbecue. Kaarten voor het Zomercarnaval zijn verkrijgbaar bij Café Ruimzicht in Boskamp en kosten 10 euro (inclusief barbecue).

Vanaf 20.30 uur, na afloop van de barbecue, is de toegang gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.