ralda danst door in luttenberg

Na het geslaagde Salland Festival danst Ralda nog even door. In Luttenberg pakt het Raalter gezelschap uit. Op 17 juli brengen ze een breed programma op de planken van amfitheater Het Lommerrijk.

Ralda komt met grote en kleine dansers en danseressen naar Luttenberg. De allerjongste dansers laten een dag uit het leven van een huisvrouw zien, wassen, vouwen, drogen. Ook de tieners van Ralda doen mee. Bij hen komt er kalverliefde om de hoek kijken tijdens een stoelendans. De theaterdansgroep voert een rituele paringsdans uit, maar dan heel anders, met acht vliegen en een suikerklontje. Daarna brengen zij een moderne dans, waarbij een nummer centraal staat van de anarchistische folkband de R.K. Veulpoepers, je kent ze wellicht van hun hit Den Egelantier uit 1979.

Het concert begint op 17 juli om 14.30 uur in het Pastoorsbos, achter de kerk in het hart van Luttenberg. De toegangsprijs is vier euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.