rabobank hoofdsponsor deventer marktplaats

Rabobank Salland is sinds vrijdag hoofdsponsor van Deventer Marktplaats. Henk Scharp, voorzitter MKB Deventer en Petra Teunis, directeur Bedrijven van Rabobank Salland, ondertekenden het sponsorcontract waarmee Rabobank Salland zich als hoofdsponsor verbindt aan Deventer Marktplaats. Beide partijen zijn verheugd over dit business-to-business-evenement voor en door Deventer ondernemers dat op 5 oktober van dit jaar plaatsvindt in de Lebuïnuskerk in Deventer.

Het evenement biedt volop mogelijkheid om te netwerken en om kennis en ervaringen uit te wisselen. Naast de stands waar Deventer bedrijven zich presenteren, zijn er bijzondere sprekers en worden er de hele dag door diverse interessante workshops voor ondernemers gegeven. Als hoofdsponsor en kennisbank geeft Rabobank Salland graag invulling aan een aantal workshops. Eén daarvan gaat over betalen in de toekomst.

Een onderdeel van de Deventer Marktplaats is de uitreiking van de Deventer Ondernemers Award. De Rabobank sponsort een van de prijzen die uitgereikt gaan worden, namelijk die voor de Deventer Ondernemer van het Jaar.

Ondernemers die de positieve energie van netwerken willen ervaren zijn van harte welkom op 5 oktober. Rabobank Salland nodigt iedereen uit voor een gezellige netwerkborrel in het Rabo Ondernemerscafé.

Houd de website staging2.deventermarktplaats.nl in de gaten voor meer informatie en het definitieve programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.