raalter scouts naar zweden voor jamboree

Tien Raalter scouts en drie leidinggevenden van Scouting Raalte vertrekken woensdag naar Rinkaby in Zweden. Daar wordt namelijk van 27 juli tot 8 augustus de 22e editie van de Wereld Jamboree, met als thema Simply Scouting, gehouden.

De Jamboree wordt door ruim 40.000 scouts vanuit de hele wereld bezocht. Ook worden er nog eens 20.000 bezoekers verwacht die een kijkje komen nemen op het kamp.

De Raalter leden en leidinggevenden zijn verdeeld in verschillende troepen en maken onderdeel uit van het Nederlands contingent. Er staan allerlei scoutingactiviteiten gepland en vooral ook uitwisselingen met andere scouts uit de gehele wereld. Met name dat laatste staat bij velen hoog op het verlanglijstje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.