raalter golf kampioenschappen in ommen

Golfend Raalte mag weer. Op maandag 3 oktober vinden de officiële Raalter Golf Kampioenschappen plaats op Golf en Country Club Hooge Graven in Ommen.

De start is om 12.30 uur. Iedereen moet uiterlijk 11.30 uur aanwezig zijn. Je kunt vanaf die tijd genieten van een kop koffie of thee en alvast kennismaken met je ‘flightgenoten’. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het buffet in het clubhuis van Hooge Graven. De inschrijving staat open voor alle inwoners van de gemeente Raalte (ongeacht leeftijd) die minimaal in het bezit zijn van GVB en/of geregistreerde handicap.

De kosten voor deelname aan deze wedstrijd, inclusief koffie of thee vooraf, een lunchpakket en een buffet ’s avonds bedragen 57,50 euro per persoon.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@raaltegolf.nl. Vermeld hierbij je exacte handicap of GVB. Dit kan schriftelijk bij Toon Geertman, B.K. straat 27, 8101 AL Raalte. In verband met de shotgunstart kunnen er maximaal 65 personen deelnemen. De kosten voor de deelname aan de golfdag moet je voor 7 september hebben overgemaakt op bankrekeningnummer 44.34.42.606 van de ABN AMRO te Raalte, t.n.v. Bart Fleer.

Mocht je geïnteresseerd zijn om dit evenement te sponsoren dan kun je mailen naar info@raaltergolf.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.