raaltenaren massaal naar rov prijzenfestijn

Het was een drukte van belang bij het prijzenfestijn van het Raalter Ondernemers Verbond (ROV) zaterdagmiddag in het centrum van Raalte. De zomeractie is aan zijn eind gekomen, maar niet voordat er nog even een paar mooie prijzen verloot zijn. Marja Holterman mag zich de eigenaar noemen van een nieuwe scooter, de hoofdprijs van het prijzenfestijn.

Daarnaast zijn er ook tal van kleine prijzen uitgereikt. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door winkeliers aangesloten bij ROV. Onder andere een horloge, zonnebril, lcd televisie scherm, koffiezetapparaat, een reischeque terwaarde van 1000 euro, drie fietsen en veel bonnen van 25 euro zijn uitgereikt tijdens de actie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.