raalte heeft teveel locaties voor huizenbouw

Mooi huizen bouwen, zou je denken, appartementen voor ouderen. Dichtbij het centrum en vlakbij het groen van Drostenkamp, wat wil je nog meer. Nou, dat ligt gevoelig. Raalte bouwt ook al op het terrein aan de Sint Franciscushof. Dat terrein is voor miljoenen aangekocht, zou eerst een winstpakkertje worden en later zou de gemeente er quitte spelen. Toen werd het bouwvolume verkleind. De laatste vermoedens zijn dat er verlies gedraaid gaat worden. Om dat nog wat tegen te gaan, is bijvoorbeeld de nieuwbouw in de laatste delen van Raalte-Noord al twee keer voor een paar maanden vertraagd, opgeschoven naar later.

Het rapport: “Gezien de beschikbare (over)capaciteit voor woningbouw in de gemeentelijke planning is op dit moment aanvulling met nieuwe woningbouwlocaties vooralsnog niet wenselijk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.