raak van de rommel af in broekland

Vot met de pröttel, zegt de oprechte Sallander die van zijn rommel af wil. En dat kan in Broekland. Op 30 juli, tijdens de dorpsfeesten, vindt de jaarlijkse rommelmarkt plaats en er zijn nog kraampjes te huur.

Ze rommelen lekker aan, daar in Broekland. De markt is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een cultureel evenementje. Steeds vaker grijpen de wat meer extraverte Broeklanders hun kans en fleuren de markt op met straattheater en ludieke koopwaar. Het evenement is dan ook de Uitmarkt gaan heten. ‘Omdat het om meer draait dan om de pröttel alleen’, melden de organisatoren Mireille Groot Koerkamp en Berber Beukers.

De Uitmarkt begint op 30 juli om tien uur ’s morgens en duurt tot drie uur ’s middags. Het evenement is niet te missen als je Broekland weet te vinden. Op alle wegen in het dorp staan kraampjes. Zo’n kraampje huren kost 25 euro. Grondplekken zijn gratis. Aanmelden kan op: staging2.broeklanderfeest.nl (onder het de knopje: inschrijven).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.