pvda zet vraagtekens bij handelen college

De PvdA fractie in de raad van Raalte zet vraagtekens bij de wijze waarop het college is omgegaan met het verzoek om medewerking voor een muziekuitvoering op het plateau van de voormalige muziekkoepel aan de Hof van Rakhorst in Heino. De fractie vindt dat het college niet voldoende meewerkend en denkend is geweest en het verzoek simpelweg heeft afgewezen.

Het verzoek was gedaan door Flip Jonkman in het kader van zijn afscheid als koordirigent. Het afscheidsfeest wilde de heer Jonkman vieren bij Café Restaurant De Veldhoek. Een muzikaal intermezzo van een half uur was gepland op de aangegeven locatie in de Hof van Rakhorst.

Toen Jonkman het verzoek deed was er nog een rechtsgeschil aan de gang over de komst van de koepel. Het college vond het niet gepast het optreden door te laten gaan, omdat dit als provocerend opgevat zou kunnen worden. Om de verhoudingen rondom de Hof van Rakhorst niet onnodig te doen verslechteren is besloten het verzoek af te wijzen. Later heeft de burgemeester nog gebeld, om een andere locatie aan te dragen. Uiteindelijk is er van een uitvoering in de Hof van Rakhorst geen sprake geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.