publiek positief over muziekfestival olsterhof

Het publiek van het muziekfestival Olsterhof dat zondag plaats had in Olst was zeer te spreken over de nieuwe opzet. Het was de eerste keer dat alle muziekverenigingen en het muziekonderwijs gezamenlijk speelden.

Het evenement ontstond spontaan toen de Olster Harmonie op zoek ging naar een formule om met een andere vereniging het programma voor de jaarlijkse Harmoniedag te vullen. De muziekverenigingen en het muziekonderwijs zaten al bij elkaar vanwege het project ‘cultuurarrangementen’. Dat project moet een actieve deelname aan cultuur stimuleren.

Niet alleen de verenigingen en het muziekonderwijs waren positief over de samenwerking, ook het publiek was zeer enthousiast. Er werd dan ook meerdere malen gesuggereerd dat dit eigenlijk ieder jaar plaats zou moeten vinden. Misschien is er deze middag wel een nieuwe traditie in gang gezet.

Voor een filmpje van het muziekfestijn kun je hier klikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.