psalm samenzangavond met orgel

Ad Heutink bespeelt het orgel tijdens de Psalm Samenzangavond. De avond wordt gehouden op 30 juli. De opbrengst van deze avond gaat naar de projecten die gesteund worden. Deze zangavond valt buiten de bekende concertserie Royal Music All In.

Ad Huetink groeide in Beekbergen op met orgelmuziek. Na les gehad te hebben van de plaatselijke schoolmeester Alberts, kreeg hij les van de organist van de Grote-Loolaankerk in Apeldoorn, Cornelis Weyers.

Deze leidde hem op voor het organistenexamen theorie en praktijk, maar ziekte verhinderde hem dit examen af te leggen. In de begin jaren ’70 heeft hij de lessen weer opgepakt en wel bij Willem Hendrik Zwart op het orgel van de Bovenkerk in Kampen. Deze organist heeft hem enorm veel leren genieten van orgelmuziek en zang. Wederzijdse persoonlijke gebeurtenissen hebben geleid tot vriendschap, vandaar dat de muziekhal naar hem is vernoemd.

De avond begint op 20.00 uur aan de Grensweg 17 in Lemelerveld. Voor deze avond moet je reserveren, dat kan via 0572-371838 of via 038-4224079. De entreeprijs is 9,00 euro per persoon, inclusief een kopje koffie, een drankje en een hapje. Kinderen tot 13 jaar mogen gratis naar binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.