panna tournament bij cafe de gouverneur

Café De Gouverneur houdt op 17 juli weer het ‘Gouv Panna Tournament’. Het is de tweede keer dat dit toernooi wordt gehouden. Vorig jaar won het team ‘FC Bal op het dak’ met daarin Wilco Flierman en Barry Gibcus. Als beste speler van de eerste editie van het toernooi werd Niels van Schoten uitgeroepen.

Nu kunnen teams opnieuw de strijd tegen elkaar aan gaan. Na de finale wordt het toernooi afgesloten met een barbecue. Ook als je niet meedoet aan het toernooi, kan je wel meedoen met de barbecue. Kosten zijn hiervoor 10 euro.

Opgeven voor het Panna Tournament kan tot 14 juli in teams van twee aan de bar van Café de Gouverneur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.