Home / archiefcentraal / optreden ralda op losse schroeven

optreden ralda op losse schroeven

Het optreden van Ralda in het amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg staat op losse schroeven. Vanwege het slechte weer kan het optreden misschien niet meer door gaan. Zondagochtend wordt er een beslissing genomen. Hopelijk zitten de weermannetjes er naast…

Het programma van zondag 17 juli is een zeer brede. Van India tot aan Nederland. Ook de kleinste danseresjes staan in de planning om zich uit te leven als wasvrouwtjes. Lees hier meer over het optreden.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.