Home / archiefcentraal / opening sportcomplex heidepark

opening sportcomplex heidepark

Sportcomplex Heidepark in Lemelerveld staat 16 juli bol van activiteiten. Van 10.00 tot 16.00 uur kan het nieuwe sportcomplex bezichtigd worden. De deuren van de nieuwe spelzaal, lounge en sportkantine staan wagenwijd open. Ook kan iedereen een kijkje komen nemen bij activiteiten op de twee nieuwe kunstgrasvelden en trimbaan.

De kunstgrasvelden zijn al enkele maanden in gebruik. Natuurlijk door de handbal en voetbal. Buiten de reguliere trainingen en wedstrijden weet de jeugd de weg naar die velden te vinden om daar een balletje te trappen of gooien. Sterker nog, er is bijna geen moment dat er niet gesport wordt. En dat is nu net de doelstelling van het vernieuwde sportcomplex. De nieuwe trimbaan is ook voor iedereen toegankelijk.

De accommodatie voor binnensport is uitgebreid met een spelzaal. Deze komt ter vervanging van de gemeentelijke gymnastiekzaal in het dorp. De spelzaal heeft een grotere vloeroppervlak zodat meerdere gebruikers tegelijkertijd in de zaal kunnen.

De investeringen op Heidepark waren mogelijk door een subsidie van de provincie en een forse eigen inbreng aan vrijwilligerswerk. Door de samenwerking tussen een groot aantal partijen is het sportcomplex multifunctioneel geworden op basis van de Kulturhus filosofie. Zo wordt er al buitenschoolse opvang in combinatie met sport aangeboden en zijn er meerdere multifunctionele ruimtes gekomen.

Verschillende leden wilden een gezamenlijke kantine voor voetbal en binnensport. Ook dat is per 1 juli gerealiseerd. Bij de entree van de sporthal is een grote lounge gemaakt. Deze kan bij de kantine van de voetbal worden aangesloten bij meer bezoekers. Ook als de sportkantine gesloten is, kunnen binnensporters in de lounge een kopje koffie of frisdrank kopen.

Tijdens het open huis kan iedereen zien wat de resultaten zijn van de bouwwerkzaamheden. Op 16 juli is er van 10.00 tot 16.00 uur tijdens het open huis een uitgebreid programma aan demonstraties.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.