opendienst bij camping krieghuusbelten

Na de succesvolle opendienst op camping Krieghuusbelten in voorgaande jaren, is iedereen ook dit jaar weer welkom. Dit jaar niet op de gebruikelijke eerste zondag van de maand, maar op 10 juli.

Jongerenkoor Kadosh uit Oldebroek zal voor deze dienst de muziek verzorgen. Het koor staat onder begeleiding van oud Raaltenaar, Mark van Schooten. De dienst staat in het thema samenwerken. Als je naar de opendienst komt dan kan je het beste je eigen bijbel mee nemen. De voorganger zal Karolien Zwerver zijn.

Voor 0,50 eurocent kunnen kinderen een ijsje kopen. Mocht het gaan regenen, dan wordt de dienst verplaatst naar de sportzaal. De camping stelt weer klapbankjes beschikbaar, maar je kunt ook zelf een campingstoel meenemen. Nog beter is een kleed om op te zitten. De dienst begint om 09.30 uur en iedereen is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.