op excursie naar t natuurlijk huus

’t Natuurlijk Huus houdt op 16 juli de laatste excursie voor de zomervakantie. De excursie begint om 13.30 uur en duurt ruim twee uur. De excursie bestaat uit drie delen.

Eerst wordt uitgelegd hoe ’t Natuurlijk Huus gebouwd en ingericht is, waarbij ook een natuurlijke levensstijl aan de orde komt. Dan is er een rondleiding en tot slot is er nog ruimte voor vragen en discussie.

Voor de excursie moet je je aanmelden via info@hetnatuurlijkhuus.nl of via staging2.hetnatuurlijkhuus.nl. De kosten zijn 10 euro per persoon, iedere tweede persoon betaalt 5 euro. Na de vakantie is de eerste excursie weer op 17 september. Daar kun je je ook al voor opgeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.