ook lokale interesse voor caravancentrum

Een aantal ondernemers uit de regio reageert dan ook erg verbaasd dat de gemeente nu wel overweegt om een nieuwkomer toestemming te geven. “Ik kreeg te horen dat het bestemmingsplan niet aangepast kon worden en dat we er dus niets konden beginnen,” stelt één van de ondernemers.

De gemeente stelt echter dat er nooit een aanvraag is gedaan om het bestemmingsplan te wijzigen. “Er is wel eens naar gevraagd, maar er is nooit een officiële aanvraag voor een bestemmingsplanwijziging gedaan. Dat we nu meewerken komt door onze positieve grondhouding, maar dat wil niet zeggen dat we het bestemmingsplan zomaar gaan wijzigen,” vertelt een woordvoerster van de gemeente. “We willen eerst de uitgewerkte plannen zien.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.