Home / archiefcentraal / ook caravans bij nieuwe caravancentrum

ook caravans bij nieuwe caravancentrum

In de plannen voor de nieuw te vestigen autogarage en tankstation, op de plaats van Recreatiecentrum Raalte, zijn ook plannen voor caravan- en camperverkoop opgenomen. Het moet volgens de ingediende plannen een caravan-, camper- en autocentrum worden.

Volgens de plannen, die nu ter beoordeling bij de gemeente liggen, wordt gesproken over One Stop Shopping. Advies, service, onderhoud, verkoop, elektrisch opladen, tanken en wassen: Het moet volgens de planschets allemaal bij de rotonde komen.

De plannen, die zich echt nog in een pril stadium bevinden, moeten overigens nog wel goedgekeurd worden door de gemeente. Om er een autogarage te mogen vestigen, moet het bestemmingsplan aangepast worden. Daarover beraadt de gemeente zich momenteel. Ook moet de aanvrager, Autobedrijf De Croon, zelf nog onderzoek doen naar de haalbaarheid.

In de fotoreportage bij dit artikel wat platen van de schets.

Lees ook

Webinar Puberbrein tijdens Week van de Opvoeding

OLST/WIJHE – Het CJG presenteert op woensdagavond 6 oktober de gratis webinar ‘Puberbrein’ voor ouders …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.