ondernemers vegen winkelstraat wijhe schoon

Ondernemers van de winkelstraat van Wijhe hebben donderdag samen met medewerkers van de gemeente Olst-Wijhe de Langstraat schoongeveegd. Ook werd het onkruid verwijderd. Door de bezuinigingen neemt de gemeente de winkelstraat namelijk niet meer mee in de schoonmaakroutes.

Volgens de voorzitter van de AWO, Tiny Bergevoet, was deze ludieke aktie nodig om aan te geven dat de winkelstraat van Wijhe een visitekaartje voor de ondernemers en de gemeente is en dus schoon en onkruidvrij moet zijn.

In voorgaande jaren zorgde medewerkers van de gemeente Olst-Wijhe dat openbare stukken zoals bij de Waterpomp, rondom de kerk vrij van onkruid waren. Nu stond het onkruid op sommige plekken zo hoog dat volgens een bezoeker van Wijhe een schaap er wel een dag eten aan zou hebben.

Volgens de gemeente wordt de winkelstraat niet meer ontdaan van het onkruid door de bezuinigingen die zijn doorgevoerd. Het gevolg van deze bezuinigingen zijn daardoor wel duidelijk zichtbaar. Desalniettemin was de stemming van de ondernemers en de werknemers van de gemeente opperbest en de winkelstraat van Wijhe ligt er nu weer mooi schoon en onkruidvrij bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.