olst wijhe wil snel internet voor alle inwoners

De gemeente is er van overtuigd dat een gemeentebreed breedbandnetwerk haalbaar is als de inwoners van Olst-Wijhe zich daar gezamenlijk voor inspannen. Lokale initiatieven worden daarom toegejuicht. Om bewoners, ondernemers en organisaties nader te informeren over de mogelijkheden en ontwikkelingen wordt in het najaar een informatieavond georganiseerd.

De gemeente Olst-Wijhe blijft wel vasthouden aan de afspraken die zijn opgenomen in het coalitieakkoord 2010-2014. Daarin is vastgelegd dat de gemeente wil meedoen met het project van de provincie om in geheel Overijssel een glasvezelnetwerk aan te leggen, mits dit voor de gemeente een financieel verantwoorde investering is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.