oer keurmerk zorggroep raalte toegekend

Swaenewoerd, Stevenskamp en Angeli Custodes hebben weer het OER-keurmerk toegekend gekregen voor drie jaar. Een prestatie waar medewerkers en directie erg trots op zijn. De locatie Maria-Oord behaalde dit resultaat vorig jaar en was toen een goed voorbeeld voor de rest van de locaties.

OER staat voor Ondersteuning Eigen Regievoering. De wens van de cliënt is het startpunt voor het organiseren van hulp, zorg en dienstverlening. Met het verlegen van het keurmerk voldoet Zorggroep Raalte aan de strenge eisen van het OER model. De jaarlijkse OER check kon dan ook goed worden afgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.