Home / archiefcentraal / obs de hartkamp zoekt overblijfouders

obs de hartkamp zoekt overblijfouders

OBS de Hartkamp is naarstig op zoek naar overblijfmoeders en –vaders. De laatste jaren is het aantal overblijfkinderen op de Raalter school flink gestegen, waardoor ook meer toezicht nodig is. Overblijven moet gezellig en leuk zijn, vinden de overblijfouders. In een wat huiselijke sfeer waar ook toezicht wordt gehouden.

Mensen die mee willen helpen als overblijfouder, krijgen een vergoeding. Wel is het zo dat je een cursus moet doen en een bewijs van goed gedrag moet kunnen overleggen. Voor informatie kun je bellen met 0572–361466 of een mail sturen naar yana111@msn.com.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.