Home / archiefcentraal / normaal hokt alvast in dalfsen

normaal hokt alvast in dalfsen

De band Normaal treedt op zondag 28 augustus, tijdens Stöppelhaene, op in Raalte. Liefhebbers van Bennie Jolink en zijn band konden zaterdag al genieten in Dalfsen. Daar vond namelijk ‘Dalfsen, De Høksteen van de Samenleving’ plaats. De grootste liveshow van Normaal Nederland.

Het was de 27e keer dat Normaal in Dalfsen optrad. De band verscheen in zowel nieuwe als oude formatie, dus het was voor iedereen genieten geblazen. Het optreden werd dan ook bezocht door duizenden liefhebbers.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.