Home / archiefcentraal / nieuwe hondencursussen bij vdh

nieuwe hondencursussen bij vdh

Kringgroep VDH Raalte start weer met gehoorzaamheidscursussen voor puppies, jonge honden en volwassen honden van alle rassen, vanaf de leeftijd van tien weken op het terrein aan de Hooilandweg in Raalte. Er zijn zeer ervaren instructeurs en helpers, die er alles aan doen om van hond en baas een goede combinatie te maken. De basisoefeningen worden op speelse wijze aan de hond bijgebracht en de bazen wordt geleerd om hun hond te begrijpen.

De puppycursus is voor honden vanaf de leeftijd vanaf 10 weken tot 6 maanden. In deze cursus wordt aandacht gegeven aan de basiselementen van de opvoeding, zoals aandacht voor de baas, het hier komen, wandelen zonder trekken, zitten en het af liggen. Daarnaast is dit de cursus waarin extra aandacht gegeven wordt aan de socialisatie. Voor deze jonge honden een goede gelegenheid om te leren omgaan met soortgenoten.

De gehoorzaamheidscursus is voor honden vanaf 6 maanden. Dit is een cursus waarbij de nadruk duidelijk ligt op het trainingsaspect. Er wordt aandacht besteed aan het wandelen zonder trekken, het hier komen, volgen, aan de voet gaan, zitten en afliggen. Ook is er aandacht voor socialisatie en gedragsproblemen.

Tijdens de gratis koffie of thee in de kantine wordt ingegaan op allerlei problemen, die zich bij de opvoeding kunnen voordoen.De cursussen starten op 1 september en worden op tien avonden gegeven van 19.00 – 20.00 uur. Kosten van de cursus zijn 45 euro, inclusief koffie en thee.

Voor opgave en vragen bel met Jos Timmer 0572-372683 of met

Patrick Ogink 06-12142669. Opgeven en meer informatie kan ook via www.kringgroepraalte.nl.

Lees ook

Samen naar het theater in de Week van de Ontmoeting

RAALTE – In het kader van de Week van de Ontmoeting hebben Wijz Welzijn en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.