nieuw onthaal voor bezoekers heino

Wie het dorp Heino binnen rijdt heeft het al gemerkt, de welkomstborden zijn weg. De aftandse, verlepte, besmeurde borden zijn weggehaald. Leden van de Heinose vriendengroep de Oelewappers staken de koppen bij elkaar en kwamen met de oplossing: Nieuwe borden.

Omdat de Oelewappers nog een potje geld had liggen van de hanenkraaiwedstrijd, werd besloten om zelf maar wat geld te investeren. Fotograaf Vincent Hartman ontwierp de borden, de Oelewappers knutselden de borden in elkaar.

Woensdagavond worden de borden om 19.30 uur onthuld. Dat gebeurt aan de Raalterstraat, vlakbij de stoplichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.