nieuw bestuur voor zalencentrum wesepe

Zalencentrum Wesepe gaat verder als een beheersstichting. Om de boel draaiende te houden is donderdagavond een bestuur gepresenteerd. Jan Assink, Jo Jansen, Edwin Middeldorp, Arnold Nijland, Gejo Rouweler, Agnes Willemsen en Christa Wonink zijn de nieuwe kandidaten.

In 2009 besloten Jan Huiskes en Gea Nieuwenhuis te stoppen met de exploitatie van het zalencentrum. Omdat alle sociaal culturele verenigingen van Wesepe gebruik maken van het zalencentrum, besloot de gemeente Olst-Wijhe het pand te kopen.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst donderdagavond gaf voorzitter Gerrit Dieperink een overzicht over het verloop vanaf het besluit van Jan en Gea om te stoppen met de exploitatie tot de huidige stand van zaken en werden de kandidaten gepresenteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.