nieuw bedrijf jack d house of music in olst

Sinds begin dit jaar is Olst een onderneming rijker, Jack D. House of Music & Dijkhoff Papiamento Cursussen. Eigenaar is Gregor Dijkhoff.

Jack D. House of Music focust zich op het verzorgen van muziekcomposities,

muzieklessen en entertainment. Hiermee hoopt Gregor een bijdrage te leveren op gebied van muzieklessen en kunst voor jongeren in Overijssel. Hierbij kan je denken aan muziekcompositie, muziekproductie, het combineren van beeld en geluid, audiovisuele media, video montage, bandcoaching, songwriting en popmuziek in de brede zin van het woord.

Dijkhoff Papiamento Cursussen organiseert en verzorgt Papiaments lessen vanuit Olst en in enkele andere steden in Nederland. Papiaments is de lokale taal van Aruba, Curaçao en Bonaire. De cursus is bedoeld voor personen die er vaak op vakantie gaan of emigreren naar de Nederlandse Antillen. Ook voor studenten die stage gaan lopen op een van de eilanden kan de cursus handig zijn.

Gregor Dijkhoff heeft vorig jaar zijn diploma Bachelor of Music behaald aan de Hbo-kunstvakopleiding Muziek aan de Academie voor Popcultuur, Hanzehogeschool Groningen.

Meer informatie kunt u vinden op: staging2.papiamentocursus.nl Het bedrijf is te vinden aan Prins Bernhardstraat 2 in Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.