Home / archiefcentraal / niels wellenberg vier weken uit de running

niels wellenberg vier weken uit de running

Niels Wellenberg wordt donderdag 14 juli geopereerd aan zijn knie. De oud-Raalternaar en oud-Rohdaspeler speelde als profvoetballer voor GA Eagles en FC Twente en staat sinds 2009 onder contract bij NEC. De operatie is een kijkoperatie aan zijn meniscus. Wellenberg is hierdoor zeker vier weken uitgeschakeld. Ook in 2010 was de rechtsback er aan het eind van de competitie niet bij. Dit kwam door een blessure aan zijn enkel, die hij te danken had aan Roda-speler Hadouir.

Lees ook

VVD Overijssel wil niet bezuinigen op inzet ervencoaches

ZWOLLE – De VVD Overijssel is het niet eens met het voorstel van het college …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.