netwerk wint kletsnat volleybaltoernooi

Het volleybaltoernooi, dat met 28 deelnemende teams bomvol zat, had overigens weinig ‘beacherigs’. De weersvoorspellingen bestonden uit veel regen en harde wind. Achteraf viel het mee, maar “we waren blij met de grote tent die we hebben geplaatst, tijdens een bui kon iedereen binnen staan, de tent stond dan ook goed vol,” stelt Marieke Olthof van de organisatie.

Het beachvoetbal, dat op vrijdag gehouden werd, staat ondanks de tegenvallende deelname ook volgend jaar weer op het programma. Het toernooi dat om 15.00 uur begon, gaat dan naar een iets later tijdstip. “Van een aantal mensen kregen we te horen van 15.00 uur te vroeg is, met een latere aanvangstijd denken we volgend jaar meer teams te krijgen. Een nieuw onderdeel van een toernooi heeft ook de tijd nodig om te groeien.”

Na afloop van het volleybaltoernooi vond aansluitend aan de finale het afsluitende beachfeest plaats. Dat door ging tot na middernacht. Een aantal teams bleef hangen, anderen gingen even naar huis om te douchen en kwamen daarna direct weer terug. Net als het vorige jaar was dit weer een pittige maar gezellige afsluiter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.