Home / archiefcentraal / natuurspeelplaats wijhe geopend

natuurspeelplaats wijhe geopend

. Maar woensdagmiddag werd de speelplaats dan eindelijk geopend.

Wethouder Ans Otterloo gaf een toespraak en mocht daarna 50 doosjes Merci uitdelen aan de vrijwilligers. Vanaf 2006 zijn de vrijwilligers al bezig met dit project. Toen ze groen licht kregen voor het project hebben ze een ontwerper uitgezocht. Cees Bakker uit Deventer mocht de speelplaats ontwerpen.

Samen met de wethouder mochten twee jongens het bord van de speelplaats ‘De Enk’ onthullen. Een natuurspeelplaats is geen gewone speelplaats, kinderen kunnen hier over boomstammen klauteren, van heuvels rollen en door een geheime tunnel kruipen.

Aan het einde van de toespraak van wethouder Ans Otterloo kwamen zes meiden naar voren die nog wel een hele belangrijke vraag hadden. Ze missen namelijk nog een prullenbak in de speeltuin. De wethouder heeft beloofd deze nog te regelen als de meiden ervoor zorgen dat het mooi, schoon en netjes blijft in de speeltuin.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.