natuurspeelplaats wijhe geopend

. Maar woensdagmiddag werd de speelplaats dan eindelijk geopend.

Wethouder Ans Otterloo gaf een toespraak en mocht daarna 50 doosjes Merci uitdelen aan de vrijwilligers. Vanaf 2006 zijn de vrijwilligers al bezig met dit project. Toen ze groen licht kregen voor het project hebben ze een ontwerper uitgezocht. Cees Bakker uit Deventer mocht de speelplaats ontwerpen.

Samen met de wethouder mochten twee jongens het bord van de speelplaats ‘De Enk’ onthullen. Een natuurspeelplaats is geen gewone speelplaats, kinderen kunnen hier over boomstammen klauteren, van heuvels rollen en door een geheime tunnel kruipen.

Aan het einde van de toespraak van wethouder Ans Otterloo kwamen zes meiden naar voren die nog wel een hele belangrijke vraag hadden. Ze missen namelijk nog een prullenbak in de speeltuin. De wethouder heeft beloofd deze nog te regelen als de meiden ervoor zorgen dat het mooi, schoon en netjes blijft in de speeltuin.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.