Home / archiefcentraal / natuurlijke kunst in de tuin

natuurlijke kunst in de tuin

De natuur is voor vele kunstenaars een bron van inspiratie. Op 17 juli zijn verschillende werken, van door de natuur geïnspireerde ,kunstenaars te bekijken tijdens een expositie in de moederplantentuin van de kwekerij van Arjan Schepers in Mariënheem.

Verschillende kunstenaars zullen hun werk laten zien, sommigen zullen ook demonstraties geven. Een houtzaagkunstenaar, Ribeka uit Vilsteren, zal laten zijn hoe hij zijn beelden zaagt uit blokken hout. Hester Jans-Molenberg, aquarellist uit Ommen, zal een schilderdemonstratie geven en de dorpsdichter van Raalte, Gert Katerberg, zal een voordracht houden. Andere exposanten zijn Jos Groen, fotograaf uit Wijhe, Alina Heerink van Keramiek In De Schuure uit Lemelerveld, De Blauwe Reiger met bronzen beelden uit Raalte, Tanny Brons, beeldend kunstenaar uit Veessen en de schildersclub Mariënheem.

KUNST in de TUIN wordt gehouden op 17 juli van 10:00 tot 17:00 uur bij Arjan Schepers Vaste Planten, Hakkershoekweg 9 in Mariënheem. De toegang is gratis.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.