natte open dag eagles trekt 4000 man

Hoogtepunt was ongetwijfeld de spelerspresentatie, die werd bijgewoond door ongeveer 3000 mensen. Kwamen de spelers vorig jaar nog per heikopter; nu werd de complete selectie in één keer door een hoogwerker over de IJsseltribune heen in het stadion getild. Daarna mochten de spelers het opnemen tegen oud-Go Ahead Eagles, met onder meer Raimond van der Gouw, Marc Overmars, Coen Zwollo, Sjors Brugge, Jesse Schotman, Geoffrey Knijnenburg, Jochem de Weerdt, Harry Buisman, Arold Back, Michel Boerebach en Cees Marbus. Zij maakten er een open partij van. Dat Go Ahead Eagles met 7-1 won, was bijzaak. Het ging om het feest van herkenning en dat was het zeker.

Ook in trek was de rondleiding in het hoofdgebouw, waardoor de supporters ook door deuren konden, die normaal voor hen gesloten zjn. Ondanks de regen namen honderden de lange wachtrij voor lief. Verdeeld door het hoofdgebouw hadden de spelers plaats genomen om handtekeningen uit te delen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.