n35 media viert jubileum met nieuw kantoor

N35 Media zit sinds juli in het bedrijfsverzamelgebouw Marke ter Heyne aan het Marktplein 4c in Heino. In het voormalig Chinees Restaurant zijn begin dit jaar door huurder Kim van de Worp, vijf kantoren en praktijkruimtes gerealiseerd. Inmiddels zijn drie van de vijf units verhuurd aan Pure Moments, Digiworks en nu ook N35 Media.

“Een prachtige locatie in hartje Heino met een erg mooi uitzicht op het centrum. Deze units variërend van 16 tot 35 m2 zijn kant en klaar en uitermate geschikt voor kleine zelfstandigen om hier te vestigen” stelt Martijn Jansman, eigenaar van N35 Media. De verhuizing komt op een mooi moment, want we bestaan ook in juli 2 jaar” Ik weet nog dat ik 2 jaar geleden midden op de Rijksweg N35 met bureau een fotoshoot maakte. De tijd gaat snel. Nu twee jaar later geheel in stijl wederom een photoshoot op een ludieke plek; het bordes van de voorgevel van het nieuwe pand” grapt Jansman.

Inmiddels weten bedrijven de weg naar N35 Media te vinden voor het uitgeven van kranten en magazines, huisstijlen, websites, drukwerk, media inkoop en verspreidingen. Super trots is N35 Media op de trendy krant hoezoheino? die twee keer met een aantal Heinose media-partijen is gerealiseerd. “Hier hebben we allemaal veel positieve reacties op gekregen en dat is erg goed om te horen” glimlacht Martijn Jansman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.