n348 100 kmu en aansluiting lemelerveld

Na de verkenning, die in 2010 is afgerond, onderzoeken beide partijen nu in de planstudie gezamenlijk de voorkeursvariant: een gelijkvloerse aansluiting met verkeerslichten aan de noord- en zuidkant van Lemelerveld, gecombineerd met het afsluiten van de huidige centrumaansluiting. Plaatselijk Belang en Ondernemersvereniging Lemelerveld hebben ingestemd met deze oplossing.

De realisatie van de aansluitingen gaat zo’n 4,5 miljoen euro kosten. De provincie betaalt 3 miljoen, de gemeente Dalfsen 1,5 miljoen euro. Daarnaast investeert Dalfsen in de lokale wegen die vanuit Lemelerveld aansluiten op de verkeerslichten.

Begin november wordt er een informatieavond gehouden waarin de stand van zaken wordt besproken met belangstellenden. In 2012 moet het plan definitief vastgesteld worden door de provincie en de gemeente Dalfsen, zodat in 2013 gestart kan worden met de aanleg van de nieuwe aansluitingen en de afsluiting van de huidige centrumaansluiting.

Meet informatie is op staging2.overijssel.nl/n348 te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.