morgen sunny farm festival in heeten

Het is op de valreep, maar een aankondiging kan nog net. Het Sunny Farm Festival dat zaterdag 2 juli plaats vindt op het erf van de karakteristieke boerderij aan de Weeleweg 13 in Heeten combineert pop- en rockmuziek met diverse workshops en theater. Op het programma staan optredens van onder andere The Horse Company uit Zwolle/Luttenberg, The Paceshifters uit Wijhe, Erwin Nyhoff uit Heeten en Colinn uit Deventer.

Ook de bands Basement, R.O.S.A. en Stroef geven acte de presens. Daarnaast is er alle ruimte voor cabaret, met optredens van Pinkenbiest en Smartlaps, (buik)dans en de dj´s Rubberen Robbie en Thijs van Leer. Naast optredens van artiesten uit de regio is er een ruim aanbod van streekproducten als Sallands Landbier, boerderij-ijs en streekfruit.

In het middagprogramma komen jeugdige bezoekers ruimschoots aan hun trekken. Kinderen mogen meedoen met één van de kinderworkshops, helpen koeienmelken of swingen in de kinderdisco. Voor het oudere publiek zijn er ook ontspannende activiteiten als buikdansen, een workshop ´eff´n biekom´n´ of een behandeling in een massagestoel.

De organisatie van het festival is in handen van Stichting Sallands Erfgoed. Met het festival wil de organisatie ook de betrokkenheid van jongeren bij de Sallandse cultuur vergroten. Voorzitter Maureen Fakkert stelde de locatie van haar melkveeboerderij beschikbaar voor een feestje in Sallandse stijl. Het Sunny Farm Festival begint om 14.00 uur en duurt tot circa 2.00 uur ’s nachts. In een ontspannen, gemoedelijke sfeer samen een feestje bouwen op een Sallandse boerderij. En dat alles onder het motto: ´ajtleukvindmaikom´n!

Voor meer informatie zie staging2.sunnyfarmfestival.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.