miskopen zijn verleden tijd na stijl2011

Stijl2011 is een uniek evenement in de watertoren van Raalte. Op 4 september vind je alles over jouw persoonlijke STIJL. Welk kapsel past het beste bij je, welke make-up kies je en waar moet je op letten als je gaan shoppen?

Initiatiefnemers van Stijl2011 zijn Raaltenaren Kyra Diender en Marieke Haarman van kapsalon Lookx, dat naast de watertoren zit. Zij hebben verschillende regionale ondernemers om zich heen verzameld, met wie ze op de eerste zondag van september een ijzersterk en origineel concept willen neerzetten. ‘Het gaat eens een keer niet over de laatste trends, ook niet om directe verkoop maar om ieders persoonlijke stijl en smaak. Advies op maat dus’, vertellen Marieke Haarman en Kyra Diender enthousiast.

Even veel enthousiasme merkten ze bij verschillende ondernemers uit de regio aan wie ze onlangs hun concept presenteerden. ‘Binnen no-time meldden zich verschillende professionals voor deelname. Allemaal partijen die onze gasten kunnen adviseren ten aanzien van innerlijke en uiterlijke verzorging én een leuke dag kunnen laten beleven. Op onze website staging2.lookxraalte.nl/stijl2011 staat wie er meedoen en mensen kunnen ons volgen op Twitter’ aldus Marieke en Kyra.

Los van alle stijladviezen, hapjes en drankjes kunnen bezoekers, maar ook andere geïnteresseerden, een bijzondere klim omhoog maken in de watertoren. Die is op 4 september voor één keer geopend. De klim omhoog wordt bovendien leuker door een kunstexpositie van Raaltenaar Jan Hendriks, die met zijn werken kleur zal geven aan het industriële gebouw.

Tijdens STIJL2011 worden twee ‘life’ metamorfoses weggegeven en kunnen bezoekers zich laten fotograferen in de watertoren. Entreekaarten voor Stijl2011 zijn te koop bij Lookx aan de Korenstraat 27 en via partners. Een kaart kost 15 euro per stuk en geeft toegang voor twee personen. Het evenement begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.