metamorfose ilse schoenaker

Ilse Schoenaker heeft de vijfde Salland Centraal-metamorfose van 2011 ondergaan. De 16-jarige inwoonster van Wijhe bracht eerst een bezoek aan Hairstyling Mariël voor een nieuw kapsel en make-up, daarna ging ze door naar Zzapp voor een nieuwe outfit. Ook nieuwe sieraden van just For You mochten niet ontbreken en als laatste haalde ze de bril op bij Boertie Optiek. Toen Ilse helemaal in het nieuw was gestoken stond fotograaf Stefan Kemper al klaar voor de fotoshoot.

Met ingang van deze week geeft Beautysalon La Peau elke maand een aantal make-up tips:

Laat kleuren van je kleding terug komen in je make-up, dit maakt het geheel af. Bij Ilse is er gekozen voor een fel rode lipstick. Ze draagt een rode broek, zo komt de lipstick zeer mooi uit in het geheel. Maar pas bij het dragen van rode lipstick op voor lipstick op je tanden. Dit kun je voorkomen door na het aanbrengen af te happen met een tissue. Maar ook een lip primer gebruiken voor het aanbrengen van de lipstick voorkomt vlekken en vegen. Als laatste kun je een lip-liner gebruiken die voorkomt dat je lipstick uitloopt en ook zorgt voor een strakke lijn.

La Peau heeft nog een laatste tip, als je kleine ogen heb kun je beter geen dikke of zwarte eyeliner aanbrengen. Dit verkleind de ogen opties nog meer. Kies daarom liever voor lichte frisse kleuren, zodat je ogen groter lijken. Hierdoor krijg je een frissere uitstraling.

Ilse vond haar metamorfose in ieder geval heel leuk. De metamorfose is inmiddels een vaste rubriek in onze krant en op onze site. Ontstaan in 2010 op initiatief van Hairstyling Mariël en Stefan Kemper. Elke maand krijgt een inwoner van Salland een metamorfose aangeboden. Wil jij hier ook kans op maken? Stuur dan een mailtje, vergezeld van een goede recente foto en een telefoonnummer, naar maureen@sallandcentraal.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.