Home / archiefcentraal / metallica tribute opent stoppelhaene

metallica tribute opent stoppelhaene

Stoppelhaene krijgt op het Brouwersplein een wel hele stevige muzikale start. Op 24 augustus treedt vanaf 21.00 uur de band Present Danger op. Anderhalf uur lang één en al Metallica muziek. Present Danger is namelijk een tributeband van de Amerikaanse band Metallica.

Sinds de oprichting in 1996 worden de mannen van de band al vergeleken met Metallica. Dat is voor hun een bijzondere eer, want Metallica is al vanaf het begin van de jaren ’80 één van de aller succesvolste Metal bands ter wereld.

In 2007-2008 werd Present Danger een echte Metallica tributeband. Ze deden mee aan de landelijke wedstrijd ‘Clash of the coverbands’. Het leverde de band meteen de publieksprijs op en optredens bij 3FM, in Paradiso en in 013 in Tilburg.

Maikel Bosch van Café Murphy’s ziet deze start van het 60ste Sallandse Oogstfeest helemaal zitten. ‟Afgelopen jaren merkten we als samenwerkende horeca aan de Markt al dat deze woensdagavond steeds drukker en gezelliger wordt. Het wordt steeds meer een avond van en voor de Raaltenaren zelf.‟ De entree is gratis en het Brouwersplein is de rest van het jaar bekend als de Markt.

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.