Home / archiefcentraal / man toont meisje ongevraagd zijn geslacht

man toont meisje ongevraagd zijn geslacht

Een nog onbekende man heeft maandagavond ongevraagd zijn geslachtsdeel getoond aan een 16-jarig meisje. Het meisje fietste over de Vlaminckhorstweg in Heino, richting de Lemelerveldseweg. In de scherpe bocht van de weg, kwam er een man uit de bosjes die zijn broek liet zakken en vervolgens zijn geslachtsdeel tevoorschijn haalde.

Het signalement van de schennispleger is als volgt: ongeveer 180 cm lang, groot, donker haar en een zwarte broek. Voor het meisje fietsten een oudere man en vrouw. De politie vermoedt dat zij wellicht nuttige informatie kunnen hebben voor het onderzoek. Aan hen – en andere getuigen – wordt verzocht zich te melden via 0900-8844 (vraag naar Team Salland).

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.