lynn van zijl regionaal kampioen meerkamp

In Kampen werden afgelopen weekend de Meerkampkampioenschappen voor A-pupillen Regio IJsseldelta gehouden. Voor AV Salland kwam Lynn van Zijl in actie. Van de vijf onderdelen wist zij er drie winnend af te sluiten en op de andere onderdelen werd ze tweede, waarmee zij een zeer ruime puntenvoorsprong behaalde. Zo werd Lynn overtuigend regionaal kampioen.

Vier leden van de atletiekvereniging AV Salland leverde afgelopen weekend ook goede op het Open Gelders-Overijsselse Kampioenschap meerkamp in Almelo.

Nomi Kramer wist met vier persoonlijke records een 12e plek te halen. Leon Gorter haalde ook met vier persoonlijke records een 11e plaats. Ook Roy van Zijl zette vier persoonlijke records neer en werd knap vijfde. Ze hebben zich bijna allemaal bij de beste twintig van Nederland geplaatst, Roy kwam daarvoor net wat punten te kort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.