loods durisol staat op instorten

De loods van het Raalter bedrijf waarin vrijdagavond woedde, staat op instorten. De houtopslag vatte vrijdagavond door nog onbekende reden vlam. Drie dagen na de brand staat de loods zwartgeblakerd en zwaar gehavend op het Durisolterrein.

Vrijdagavond moesten de hulpdiensten massaal uitrukken om de vuurzee weerstand te bieden. Blusgroepen van omliggende korpsen schoten de Raalter brandweer te hulp. Door de enorme rookontwikkeling was de brand tot in wijde omstreken van Raalte te zien.

Door de grote toestroom van publiek ontstonden op de omliggende wegen flinke verkeersopstoppingen. Onder meer de N35, Almelosestraat en de Enkstraat liepen vast.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.