lintjes verbinden partijen in heidepark sport

Niet het doorknippen van een lint, maar het aan elkaar verbinden van zes lintjes was vrijdag de openingshandeling van het vernieuwde ‘Heidepark Sport’ in Lemelerveld. De zes lintjes werden aan elkaar vastgemaakt door vertegenwoordigers van de partijen die het afgelopen jaar meehielpen aan de totstandkoming van de vernieuwing. Kinderopvang Allio, Kulturhus De Mozaïek, de plaatselijke basisscholen, Stichting Sportbelangen Lemelerveld, voetbal- en binnensportverenigingen en de gemeente Dalfsen en de provincie Overijssel.

Als bedankje voor alle vrijwilligers werd er een cheque gepresenteerd ter waarde van 500 euro. Hiervan mogen alle vrijwilligers barbecueën. Daarnaast werden Marcel Reinink en Jos Wilms verrast met een etentje, omdat zij hun vriendin/vrouw zo weinig gezien zouden hebben tijdens de verbouwing.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.