Home / archiefcentraal / lintjes verbinden partijen in heidepark sport

lintjes verbinden partijen in heidepark sport

Niet het doorknippen van een lint, maar het aan elkaar verbinden van zes lintjes was vrijdag de openingshandeling van het vernieuwde ‘Heidepark Sport’ in Lemelerveld. De zes lintjes werden aan elkaar vastgemaakt door vertegenwoordigers van de partijen die het afgelopen jaar meehielpen aan de totstandkoming van de vernieuwing. Kinderopvang Allio, Kulturhus De Mozaïek, de plaatselijke basisscholen, Stichting Sportbelangen Lemelerveld, voetbal- en binnensportverenigingen en de gemeente Dalfsen en de provincie Overijssel.

Als bedankje voor alle vrijwilligers werd er een cheque gepresenteerd ter waarde van 500 euro. Hiervan mogen alle vrijwilligers barbecueën. Daarnaast werden Marcel Reinink en Jos Wilms verrast met een etentje, omdat zij hun vriendin/vrouw zo weinig gezien zouden hebben tijdens de verbouwing.

Lees ook

Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.